BCAA Race 500 g orange

Vitargo BCAA Race 500 g orange

1027

I musklerna verkar BCAA genom att stimulera tillväxt och motverka nedbrytning. BCAA bidrar således till ökning av ren muskelmassa och förhindrar kroppen från att hamna i ett katabolt läge. Gluten- och sockerfri.

319.00 kr
I lager

Fri frakt från 500 kr

Leverans inom 1-2 dagar

BCAA Race utgörs av aminosyrorna L-leucin, L-isoleucin och L-valin, med fördelningen 2:1:1, samt L-Glutamin.
BCAA hör till gruppen essentiella aminosyror som kroppen inte själv kan bilda och som därför måste tillföras via kosten. Under träning sker en ökad nedbrytning av dessa aminosyror. Genom att förse kroppen med BCAA stimuleras återuppbyggnad och reparation av muskelvävnad. Formulan innehåller även aminosyran L-Glutamin.
L-Glutamin är en icke-essentiell aminosyra som kroppen vid behov kan omvandla till andra aminosyror för användning i olika processer. Om kroppens tillgång på glutamin sjunker kan det yttra sig som en sänkning av muskelproteinsyntesen.
Vi rekommenderar därför BCAA Race vid högintensiv träning, såväl konditionsidrott som styrketräning.
Produkten är en utmärkt prestationshöjare som är helt fri från kreatin, koffein och andra vanliga prestationshöjande ämnen.
Vid uthållighetsträning, blanda t ex Vitargo Pure eller Vitargo+ Electrolyte, ca 50-75 g pulver med en skopa (10-12 g) av BCAA Race, och du får en Vitargosportdryck med ny smak och som tillför viktiga aminosyror till den arbetande muskeln.
För laktosintoleranta, rekommenderar vi att göra blandningen ovan som återhämtningsdryck som alternativ till de traditionella pulvren som innehåller kolhydrat och vassleprotein.


Specifikationer

Finns i smakerna Apelsin och Summer Fruit (påminner om hallonsoda):
Fungerar utmärkt att blanda i Vitargo Carboloder, Electrolyte, Vitargo +Creatine eller Vitargo Pure.

Dosering Tillskott till den dagliga kosten. Mixa 1 skopa ca 12 gr med 300 ml vatten, juice eller sportdryck. Rör om eller skakas i en mixer till pulvret är löst. Intas före samt under eller efter träning.

Portionsstorlek: 50 st 10 grams portioner, eller 41 st 12 g-portioner
Smak: Apelsin, Summer fruit
Vitargokälla: -Det är ingen Vitargo i denna produkt, meningen är att BCAA Race ska blandas i en Vitargoprodukt

Gluten- och sockerfri

Tipsa

Tillbehör

Andra köpte också

Liknande produkter