Om oss

tomas-200x300 Tomas Gustavsson
Grundade 1995 företaget Energikakan AB. Tomas har ett förflutet som elit-triathlet under 80 och 90-talet på Ironman-distans och vet vad det innebär att utsätta sin kropp för extrema påfrestningar. Tomas samarbetar med forskare, förbundskaptener, tränare och elitidrottare över hela världen. Han blandar energi åt många med en spännvidd med allt från olympiska konditionsidrottare till Ryder Cup spelare i golf.
tomas@energikakan.se
jeanette-200x300 Jeanette Blomster
2002 började Jeanette på Energikakan AB, och kom från en anställning på Lyckeby Culinars utvecklingsbolag Carbamyl AB där hon jobbat med bl. a. Vitargo-kolhydraten sedan 1999. Jeanette har läst i Växjö, vid Teknikum och vid Kemiingenjörslinjen och brinner på fritiden för träning och kost. Fotboll har alltid varit ett stort intresse, spelade 1991-2000 i allsvenska Östers IF dam, och har bl.a. haft Pia Sundhage som förbundskapten i flicklandslaget på 90-talet.
Ansvarig för produktutveckling, kunder och marknadsföring. Kostrådgivning.
info@energikakan.se

johan2-200x300 Johan Walldén
Johan kommer från säljbranschen och har varit hos oss sedan 2004. Det är en kille med positiv inställning som ansvarar för våra svenska kunder och återförsäljare. Han har varit aktiv inom en rad olika idrotter, där nu cykel är favoritsporten.
order@energikakan.se
sofia Sofia Wilén
Sofia är, sedan våren 2015, det senaste tillskottet här på Energikakan AB. Jobbar i huvudsak med orderhantering samt webbsidan.