10%
 Vitargo stora endurance paket

Vitargo stora endurance paket

1064

Vitargo +Electrolyte 5 kg sportdryck, Beta Alanine, BCAA och 2 flaskor 750 ml black limited edition.

1561.00 kr
Ordinarie 1735.00 kr , du sparar 174.00 kr, (10%)
I lager

Fri frakt från 500 kr

Leverans inom 1-2 dagar

Här erbjuds du ett endurance paket med 5 kg Vitargo +Electrolyte sportdryck, Beta Alanine för att buffra mjölksyra, och BCAA som verkar i musklerna genom att stimulera tillväxt och motverka nedbrytning.

 

Vitargo +Electrolyte ger dig en av marknadens bästa sportdrycker. Det har vetenskapliga studier på Karolinska Institutet av Vitargokolhydraten påvisat. Det resulterar i ett blixtsnabbt energiupptag och en bekväm mage. Vitargo +Electrolyte innehåller elektrolyterna (salter) Magnesium, Kalcium, Kalium och Natrium som bidrar till mineralbalansen i kroppen. Drycken är gluten- och sockerfri.

 

Beta Alanine är ett kosttillskott framtaget för att hjälpa den hårt arbetande muskeln buffra mjölksyra och därmed upprätthålla normal pH-balans i cellerna vid intensiv träning. Pulvret består av aminosyran beta-alanin som tillsammans med l-histidin bildar karnosin i muskeln. Dipeptiden karnosins uppgift är att just buffra mjölksyra (neutralisera vätejoner) som uppstår vid intensiv träning.
Användning uthållighetsidrotter: Pulvret intas varje dag. På träningsdagar intas 4 gram (1 tsk) Beta Alanine i vatten eller sportdryck, 30 minuter innan träningspasset. Icke träningsdagar kan portionen delas upp vid två tillfällen, t ex 2 gram pulver på förmiddagen och 2 gram på eftermiddagen. Föredrar man att inta pulvret vid måltid, så går det bra.
Har man aldrig använt beta-alanin tidigare, kan vi rekommendera att starta upp med en halv portion, 2 ggr per dag för att bedöma toleransen, då man kan uppleva en svag men ofarlig rodnad på huden och/eller en stickande känsla som avtar efter några minuter.

 

BCAA hör till gruppen essentiella aminosyror som kroppen inte själv kan bilda och som därför måste tillföras via kosten. Under träning sker en ökad nedbrytning av dessa aminosyror. Genom att förse kroppen med BCAA stimuleras återuppbyggnad och reparation av muskelvävnad. Formulan innehåller även aminosyran L-Glutamin. 
Produkten är en utmärkt prestationshöjare som är helt fri från kreatin, koffein och andra vanliga prestationshöjande ämnen. Vi rekommenderar därför BCAA Race vid högintensiv träning, såväl konditionsidrott som styrketräning samt som återhämtning.

 

Vid uthållighetsträning, blandar du Vitargo+ Electrolyte, ca 50-75 g pulver med en skopa (10-12 g) av BCAA Race, och du får en Vitargosportdryck med ny smak och som tillför viktiga aminosyror till den arbetande muskeln.


Specifikationer

5 kg Vitargo +Electrolyte citrus

Beta Alanine 200 g

Vitargo BCAA Race 500 g summerfruit

2 st Vitargo flaskor 750 ml Black Limited Edition

 

Tipsa

Upptäck mer