Vitargo Endurance bar 65 g crunchy caramel

Vitargo Endurance bar 65 g crunchy caramel

1024

Vi har en provbatch i begränsat antal av Endurance bar 73 g till försäljning. Vitargo Endurance bar är en lättuggad havrebaserad energibar som innehåller Vitargokolhydraten, kreatin, glutamin och koffein. En bar som ger dig den bästa förutsättningen att prestera maximalt under aktivitet!

30.00 kr
Slut i lager

Fri frakt från 500 kr

Leverans inom 1-2 dagar

Energibars

Vitargo Endurance bar 73 g chrunchy caramel

Vi har en provbatch i begränsat antal av Endurance bar 73 g till försäljning online. OBS folien är den gamla där det står att den väger 65 g. Innehållsförteckning finns i PDF.

En full produktion av Vitargo Endurance bar beräknas finnas till försäljning hösten 2023. 

 

Vitargo Endurance bar är en cerealbar utan överdrag som är en av få energibars som klarar soligt och varmt väder utan att smälta. Perfekt att ta med på t ex cykel, skidor, multisport eller på gymmet. Den passar även dig som ska ut på fjällvandring eller liknande expeditoner. Endurance bar hjälper dig prestera genom att bl a tillföra Vitargokolhydrater för snabb energi och 1 g kreatin/kaka, för att buffra muskelns mjölksyranivå. Detta tillsammans med 82 mg koffein per bar för ökad vakenhet och koncentration, gör att du orkar hålla uppe tempot längre tid.

 

- lättuggad prestationshöjande cerealbar

- Innehåller koffein och kreatin

- Innehåller högkvalitativt protein i form av glutaminpeptider

- Innehåller Vitargokolhydraten, havre, puffat rostat ris och russin


Specifikationer

Portionsstorlek: 73 g
Förpackning: Styckvis
Smak: Crunchy caramel
Vitargokälla: Korn

Tipsa