12%
Vitargo laktosfria återhämtningspaket | Vitargo.se

Vitargo laktosfria återhämtningspaket

1063

Vitargo återhämtningspaket för laktosintoleranta

569.00 kr
Ordinarie 648.00 kr , du sparar 79.00 kr, (12%)
I lager

Fri frakt från 500 kr

Leverans inom 1-2 dagar

Energipaket

Vitargo laktosfria återhämtningspaket

 

Med Vitargo +Electrolyte får du en av marknadens bästa sportdrycker! Vetenskapliga studier på Karolinska av Vitargokolhydraten har påvisat det. Resultatet är ett blixtsnabbt energiupptag med en bekväm mage. Vitargo +Electrolyte innehåller elektrolyterna (salter) Magnesium, Kalcium, Kalium och Natrium som bidrar till mineralbalansen i kroppen. Drycken är gluten- och sockerfri.

 

BCAA hör till gruppen essentiella aminosyror som kroppen inte själv kan bilda och som därför måste tillföras via kosten. Under träning sker en ökad nedbrytning av dessa aminosyror. Genom att förse kroppen med BCAA stimuleras återuppbyggnad och reparation av muskelvävnad. Formulan innehåller även aminosyran L-Glutamin. 
Produkten är en utmärkt prestationshöjare som är helt fri från kreatin, koffein och andra vanliga prestationshöjande ämnen. Vi rekommenderar därför BCAA Race vid högintensiv träning, såväl konditionsidrott som styrketräning samt som återhämtning.

 

Vid uthållighetsträning, blandar du Vitargo+ Electrolyte, ca 50-75 g pulver med en skopa (10-12 g) av BCAA Race, och du får en Vitargosportdryck med ny smak och som tillför viktiga aminosyror till den arbetande muskeln.
För laktosintoleranta rekommenderar vi att göra blandningen ovan som återhämtningsdryck, som alternativ till de traditionella pulvren som innehåller kolhydrat och vassleprotein. Vill du välja bort kolhydraterna helt blandar du en skopa BCAA Race i 3 dl vatten så motverkar du muskelnedbrytning efter ett träningspass.

Glöm inte-
En välkomponerad näringsrik måltid inom en timme efter hård fysisk ansträngning är viktigt så att du kan börja bygga upp kroppen igen inför nästa pass. Tillskott kan vara en viktig del av energin du får i dig under en dag, men det är just tillskott och ersätter inte mat.


Specifikationer

Vitargo +Electrolyte 1 kg citrus

Vitargo BCAA Race 500 g summerfruit

Tipsa

Andra köpte också