Om oss

TomasTomas Gustavsson
Grundade 1995 företaget Energikakan AB. Tomas har ett förflutet som elit-triathlet under 80 och 90-talet på Ironman-distans och vet vad det innebär att utsätta sin kropp för extrema påfrestningar. Tomas samarbetar med forskare, förbundskaptener, tränare och elitidrottare över hela världen. Han blandar energi åt många med en spännvidd med allt från olympiska konditionsidrottare till Ryder Cup spelare i golf.
tomas@energikakan.se

 

JeanetteJeanette Blomster
2002 började Jeanette på Energikakan AB, och kom från en anställning på Lyckeby Culinars utvecklingsbolag Carbamyl AB där hon jobbat med bl. a. Vitargo-kolhydraten sedan 1999. Jeanette brinner på fritiden bland annat för för träning och kost där fotboll alltid varit ett stort intresse. Spelade 1991-2000 i allsvenska Östers IF dam, numer engagerad i Lindsdals IF, för att det är för roligt för att sluta spela boll.
Ansvarig för produktutveckling, exportkunder och som licensierad kostrådgivare ges möjligheter att hjälpa idrottare med kostanalys.
info@energikakan.se


Johan
Johan Walldén
Johan kommer från säljbranschen och har varit hos oss sedan 2004. En kille med positiv inställning som ansvarar för våra svenska kunder och återförsäljare. Han har varit aktiv inom en rad olika idrotter, där nu cykel är favoritsporten. 
order@energikakan.se