15%
Vitargo sportdryck-paket för träning och tävling | Vitargo.se

Vitargo sportdryck-paket

1064

Sportdryck-paket med 1kg av Vitargo +Electrolyte, Vitargo Endurance Fuel och Vitargo Professional

847.00 kr
Ordinarie 997.00 kr , du sparar 150.00 kr, (15%)
I lager

Fri frakt från 500 kr

Leverans inom 1-2 dagar

Energipaket

Vitargo sportdryck-paket

 

Här erbjuds du ett sportdryck-paket med våra vassa sportdrycker Vitargo +Electrolyte, Vitargo Endurance Fuel och Vitargo Professional för träning och tävling!

 

Vitargo +Electrolyte ger dig en av marknadens bästa sportdrycker. Det har vetenskapliga studier på Karolinska Institutet av Vitargokolhydraten påvisat. Det resulterar i ett blixtsnabbt energiupptag och en bekväm mage. Vitargo +Electrolyte innehåller elektrolyterna (salter) Magnesium, Kalcium, Kalium och Natrium som bidrar till mineralbalansen i kroppen. Drycken är gluten- och sockerfri.
https://vitargo.se/vitargo-electrolyte-1-kg-citrus 

 

Vitargo Endurance Fuel är en naturligt sötad sportdryck med kolhydratblandningen 2 delar Vitargostärkelse, 1 del fruktos. Vitargo är en stärkelse, en stor molekyl uppbyggd av glukos och den är extremt skonsam för magen. Fruktos är en sockerart som förutom att den bidrar med naturlig sötning ger möjlighet till ytterligare kolhydratupptag till blodet från tarmen då fruktos och glukos inte konkurrerar om samma transportproteiner.
Drycken innehåller förutom kolhydrater och salter - grenade aminosyror (BCAA). Mängden är 5,5 g/100 g pulver.
https://vitargo.se/vitargo-endurance-fuel-1-kg-citrus

 

Vitargo Professional används framför allt under tuffa träningspass och tävlingar.
Drycken innehåller förutom Vitargokolhydraten grenade aminosyror (5,5 g/100 g pulver) och koffein (218 mg/100 g pulver).
Vitargo Professional rekommenderas för idrottare som vill öka vakenhet, koncentrationsförmåga, upplevd uthållighet och anaerob förmåga. Koffein har i vetenskapliga studier visat sig förbättra såväl uthållighet, kognitiv förmåga som den anaeroba förmågan.
https://vitargo.se/vitargo-professional-1-kg-citrus

 

BCAA hör till gruppen essentiella aminosyror som kroppen inte själv kan bilda och som därför måste tillföras via kosten. Under träning sker en ökad nedbrytning av dessa aminosyror. Genom att förse kroppen med BCAA stimuleras återuppbyggnad och reparation av muskelvävnad. Formulan innehåller även aminosyran L-Glutamin.


Specifikationer

1 kg Vitargo +Electrolyte

1 kg Vitargo Endurance Fuel

1 kg Vitargo Professional

 

Tipsa

Andra köpte också